2002 m. - 2020 m.

Prašmatnus restoranas įkurtas XIX a. pastate, kur vyresni kauniečiai dar mena čia veikusią „Žaliąją arbatinę“.

Žalioji salė – čia žali kėdžių apmušalai ir sodriai žalios spalvos grindų plytelės puikiai tinka prie senų raudono molio plytų sienų. Atskira patalpa cigarų mėgėjams. Čia stovi odiniai minkštieji baldai, antikvarinės kėdės bei stalai. Trečioji restorano erdvė – į dvi dalis padalinta menė.

Užkandžiai – jaučio išpjova „Carpaccio“, naminiu būdu konjake marinuota lašiša, kepta putpelė, įdaryta žąsies kepenėlėmis ar sraigių „Ravioli“.

Karštieji patiekalai įvairūs – nuo omletinio krepo su pomidorais ir šparagais iki firminio restorano patiekalo – liepsnojančio Rūsių kepsnio, kuris užbaigiamas ruošti prie lankytojo stalo.

  • senieji-rusiai 1
  • senieji-rusiai 10
  • senieji-rusiai 11
  • senieji-rusiai 12
  • senieji-rusiai 2
  • senieji-rusiai 3
  • senieji-rusiai 4
  • senieji-rusiai 5
  • senieji-rusiai 6
  • senieji-rusiai 7
  • senieji-rusiai 8
  • senieji-rusiai 9